DUE DILIGENCE: ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ТА ДОКУМЕНТУВАННЯ - Томашевська, Ірина Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Виділено основні етапи due diligence, розкрито структуру та зміст звіту, складеного за результатами проведення даної процедури.