АНАЛІЗ АВТОРЕФЕРАТІВ ДИСЕРТАЦІЙ ЗА НАПРЯМОМ “УПРАВЛІНСЬКИЙ ОБЛІК” ЗА ПЕРІОД З 1991-2010 Р. - Скрипник, Маргарита Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено ступінь висвітлення питань з управлінського обліку в наукових роботах українських та російських дослідників та визначено проблемні моменти, що залишаються невирішеними.