ФАКТОРНІ ПОКАЗНИКИ ОБРАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ФОРМИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ - Райковська, Інна Тадеушівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Здійснено критичний огляд існуючих підходів щодо удосконалення організації аналітичного процесу та наведені оптимальні структури організаційних форм економічного аналізу суб’єктів господарювання залежно від їх розміру та обсягів діяльності.