ГЛОБАЛІЗАЦІЙНІ ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: БІБЛІОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ НАУКОВИХ ПРАЦЬ - Орлов, Ігор Віталійович; Грицишен, Димитрій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено бібліометричний аналіз дисертаційних досліджень вітчизняних вчених з проблем глобалізації, що дало можливість встановити напрями розвитку наукових досліджень в сучасних економічних умовах.