ПЕРЕОЦІНКА ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ПІДПРИЄМСТВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ДОСТОВІРНІСТЬ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ - Озеран, Алла Володимирівна; Озеран, Наталія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено економіко-правові характеристики понять “оцінка” та “переоцінка”, здійснено обґрунтування необхідності переоцінки об’єктів майна комунальної власності на підприємствах водотеплопостачання та водовідведення України та визначено організаційно-правові засади її проведення.