ЯКІСТЬ РОЗКРИТТЯ ФІНАНСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ: ЕКОНОМІЧНІ НАСЛІДКИ - Лісничий, К. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено вплив якості розкриття фінансової інформації на економічні показники діяльності суб’єктів господарювання.