МОНІТОРИНГ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ В РОЗРІЗІ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: СУЦІЛЬНИЙ ПІДХІД - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Здійснено критичний аналіз наукових досліджень з питань управлінського обліку базуючись на змістах докторських та кандидатських дисертацій українських та російських вчених.