ДОКУМЕНТАЛЬНЕ ОФОРМЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ПОСТАЧАННЯ - Кузьмін, Денис Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості документального забезпечення процесу постачання активів.