ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ДАВАЛЬНИЦЬКИХ УМОВАХ - Іваненко, Валентина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено існуючий порядок бухгалтерського обліку процесу виготовлення промислової продукції на давальницьких умовах. Запропоновано виділити в діючому Плані рахунків окремий рахунок для облікового відображення формування вартості та руху продукції, виготовленої на давальницьких умовах, що дозволить вирішити існуючі суперечності, а також підвищити достовірність та аналітичність інформації щодо такої продукції.