ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ АНАЛІЗУ ФІНАНСОВОГО СТАНУ АКЦІОНЕРНИХ ТОВАРИСТВ - Зоріна, Олена Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Для забезпечення ефективного функціонування будь-якого підприємства в сучасних умовах необхідно вміти реально оцінювати фінансовий стан підприємства як свого, так і існуючих, і потенційних конкурентів. В ході аналізу фінансового стану застосовуються як абсолютні, так і відносні показники, які розглянуті в даній статті.