ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ: ЛОГІСТИЧНИЙ ПІДХІД - Гусак, Людмила Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність та розвиток логістики в Україні. Розкрито особливості організації та проведення інвентаризації на підприємстві з використанням логістики.