ОБ’ЄКТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗА ДОГОВОРАМИ ПІДРЯДУ: МОЖЛИВІСТЬ ВИЗНАННЯ ТА ВІДОБРАЖЕННЯ - Городиський, Микола Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто можливість визнання договору підряду та його істотних умов, як об’єктів обліку. Визначено їх влив на систему обліку та контролю.