СУТНІСТЬ І КЛАСИФІКАЦІЯ ПРОФЕСІЙНИХ РИЗИКІВ ОБЛІКОВОГО ПЕРСОНАЛУ - Вигівська, Ірина Миколаівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сутність професійного ризику бухгалтера, визначено динаміку страхування таких ризиків, а також розроблено класифікацію професійних ризиків облікового персоналу.