АУДИТ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА В КОМП’ЮТЕРНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Верига, Юстина Андріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито особливості аудиту персоналу підприємства в комп’ютерному середовищі.