КОНЦЕПЦІЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ В ПАРАМЕТРАЛЬНОМУ УПРАВЛІННІ ЕКОНОМІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ КОРПОРАЦІЙ - Брадул, Олександр Михайлович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено концептуальні основи формування обліково-аналітичної інформації в параметральному управлінні корпораціями. Запропоновано концептуальну модель обліково-аналітичної інформації та методичні прийоми аналізу фінансово-інвестиційної діяльності корпорацій.