ОБЛІК, АНАЛІЗ І КОНТРОЛЬ ДОХОДІВ В НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ: СТАН ВИСВІТЛЕННЯ - Борисейко, Юлія Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено аналіз динаміки захисту дисертацій з проблематики доходу, фінансових результатів та прибутку. Систематизовано елементи наукової новизни існуючих дисертацій та визначено подальші напрями дослідження.