ЗБІЛЬШЕННЯ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ: ПРАВОВІ ТА ОБЛІКОВІ НАСЛІДКИ - Бєлоусов, Микита Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто умови, порядок та способи збільшення статутного капіталу господарських товариств, особливості облікового відображення даних операцій та оподаткування.