ФІНАНСОВІ ІНДИКАТОРИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я - Портна, Оксана Валентинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто теоретичні підходи до формування фінансових індикаторів діяльності охорони здоров'я. Запропонована система фінансових індикаторів діяльності охорони здоров'я, як показників фінансової надійності.