ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА ЯК ІНСТРУМЕНТ АДАПТАЦІЇ ОБЛІКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ДО ВИМОГ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ - Гусак, Людмила Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено розвиток і стан наукових досліджень з питань формування облікової політики. Визначено значення облікової політики як інструменту забезпечення управлінської ланки обліковою інформацією та виявлено вплив логістичної системи на її формування.