МЕТОДИ ЦІНОУТВОРЕННЯ НА БАНКІВСЬКІ ПОСЛУГИ - Білий, О. Л.; Череп, О. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено місце ціни в механізмі управління банківською діяльністю серед інструментів реалізації банківських послуг, закономірності формування ціни і попиту на новий банківський продукт. Досліджено методи формування ціни на банківські послуги. Визначено зв'язок між ціною депозитів і витратами банку на обслуговування даних депозитів і на цій основі запропоновано методику розрахунку ціни послуг за депозитами.