ДІЯЛЬНІСТЬ СТРАХОВИХ БРОКЕРІВ ЯК СУБ’ЄКТІВ СТРАХОВОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В РЕАЛІЯХ УКРАЇНИ - Бачо, Роберт Йосипович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Сучасні об’єктивні реалії світової фінансової кризи вимагають послідовної й системної реалізації стратегії розвитку страхового ринку в Україні за допомогою таких посередників, як страхові брокери. Останні відіграють дуже важливу роль у розвитку цього ринку, надаючи посередницькі послуги, відтворюючи конкуренцію між страховими компаніями, що, у свою чергу, стимулює розвиток самого страхового ринку.