ШЛЯХИ ІНТЕГРАЦІЇ ПРИВАТНИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ - Янковська, Ольга Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито зарубіжний досвід інтеграції сільськогосподарських підприємств у сфері управління інноваційними процесами. Обґрунтовано створення асоціації приватних сільськогосподарських підприємств з метою реалізації спільних інноваційних проектів за моделлю функціонування комітетів спільних досліджень.