СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОБСЛУГОВУЮЧОЇ КООПЕРАЦІЇ В ЗЕРНОВОМУ ПІДКОМПЛЕКСІ АПК - Цимбаліста, Наталія Андріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано сучасний стан та забезпеченість зернового підкомплексу АПК необхідними потужностями із первинної доробки та зберігання зерна та обґрунтовано перспективні напрямки розвитку обслуговуючої кооперації у галузі.