СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ НА РІВНІ РЕГІОНУ - Ткаленко, Наталія Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Визначено основні напрями стратегії інноваційного розвитку регіонів. Наведено основні методологічні принципи визначення напрямів інноваційної діяльності країни.