АНАЛІТИЧНІ ІНСТРУМЕНТИ ОПТИМІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Скалюк, Руслана Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто співвідношення темпів зростання основних економічних показників підприємства. Удосконалено варіант “золотого правила економіки підприємства” та запропоновано оптимальні співвідношення темпів зростання фінансових результатів за видами господарської діяльності для прибуткових та збиткових промислових підприємств.