СТАН ТА РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ЗАПОРІЗЬКОГО РЕГІОНУ - Пуліна, Т. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Здійснено оцінку результатів фінансово-економічної діяльності підприємств харчової промисловості Запорізького регіоні. Проаналізовано стан інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості Запорізького регіону. Обґрунтовано реальні та потенційні можливості розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості Запорізького регіону на основі кластерного підходу.