ПРОЦЕСИ РЕФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА В РИНКОВИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Орлова, Катерина Євгеніївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито сутність процесів реформування підприємства в ринкових умовах господарювання. Проведено порівняльний аналіз визначених процесів за виділеними критеріями співставлення.