ЕТИМОЛОГІЯ ТА СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ “КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА” - Николюк, Ольга Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано різні підходи до визначення поняття “конкурентоспроможність”. Надано авторське трактування конкурентоспроможності підприємства. Виявлено та охарактеризовано джерела конкурентоздатності суб’єктів економічної діяльності