ОБҐРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ СТВОРЕННЯ РЕСУРСНО-ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ВИДАВНИЧО-ПОЛІГРАФІЧНОЇ ГАЛУЗІ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Михайловська, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Присвячена проблемі формування ефективного ресурсного забезпечення видавничо-поліграфічної галузі (ВПГ) на рівні регіону та країни в цілому. На основі проведеного аналізу діяльності ВПГ Чернігівської області розраховано прогнозні значення обсягів реалізації продукції та обґрунтовано доцільність створення ресурсно-інформаційної системи.