ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНИМ ЛЮДСЬКИМ КАПІТАЛОМ: ЗМІСТ ТА ЗНАЧЕННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Мельничук, Дмитро Петрович; Коровчук, Любов Ігорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Охарактеризовано роль та місце профорієнтаційної роботи в процесі формування національного людського капіталу, досліджено історичні передумови та сучасне значення профорієнтаційних заходів в контексті пріоритетів економічного розвитку України.