ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ОЦІНКИ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНО-ІННОВАЦІЙНОГО БІЗНЕС-ПОРТФЕЛЯ - Язлюк, Борис Олегович; Здреник, Василь Степанович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрита теорія і практика оцінки економічної ефективності інвестиційно-інноваційного бізнес- портфеля. Визначено принципи залучення інвестицій в інновації.