ВИРОБНИЧИЙ ПОТЕНЦІАЛ – ОСНОВА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА - Гаєвська, Лариса Миколаївна; Чернова, Ольга Вадимівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено теоретичні засади виробничого потенціалу підприємства, розглянуто особливості трактування в економічній літературі поняття “виробничий потенціал” та механізм його формування.