ДІАГНОСТИКА ОПЕРАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СТРАТЕГІЧНОМУ УПРАВЛІННІ МАШИНОБУДІВНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ - Бондаренко, Т. Ю.; Волков, Д. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено необхідність застосування діагностики в операційній діяльності машинобудівних підприємств. На основі аналізу наукових публікацій та навчальних посібників розглянуто сутність поняття "діагностика" та представлено власне тлумачення зазначеного терміну з визначенням основних завдань.