МОДЕЛЮВАННЯ ТА ВІДОБРАЖЕННЯ В ОБЛІКУ РОЗРАХУНКУ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ НА ОСНОВІ ІНДИКАТИВНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ - Шевчук, Людмила Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розроблено модель розрахунку єдиного соціального внеску на основі індикативної заробітної плати, відображення його в обліку згідно запропонованої схеми, показано переваги, які сприятимуть збільшенню офіційної заробітної плати, наповненості соціального фонду і бюджету та шлях до соціальної захищеності громадян.