ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ ОБЛІКУ ВИТРАТ В КОРМОВИРОБНИЦТВІ - Томілова, Надія Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Присвячена дослідженню методів обліку витрат. Проаналізовано сучасне використання традиційних методів обліку витрат на підприємствах агропромислового виробництва. Обґрунтовано можливість використання інших методів для обліку витрат у кормовиробництві.