ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЗНИЩЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ДОКУМЕНТІВ - Скакун, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглянуто особливості нормативного врегулювання утилізації документів та наведено рекомендації з удосконалення організації процесу знищення бухгалтерських документів.