РОЗРАХУНОК РОЗМІРУ ПРЕМІЙ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗГІДНО З ТЕОРІЄЮ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ - Ренкас, Юрій Леонідович; Подік, Валерій Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розглядається застосування витратної функції виробництва у формуванні фонду заробітної плати на підприємстві. Показано її роль у встановленні розміру премії, на яку заслуговують працівники підприємства після реалізації планових завдань виробництва і продажу. Наведено розрахунки розміру премій на Житомирському ремонтно-механічному заводі у світлі теорії людського капіталу.