ПІДХОДИ ДО ПОБУДОВИ НАУКОВИХ ТЕОРІЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проведено аналіз існуючих філософських та облікових підходів до побудови окремих наукових бухгалтерських теорій та розроблено їх класифікацію.