ІНТЕРНЕТ АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙНОСТІ ТЕРМІНОЛОГІЇ З УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Здійснено аналіз інтернет-ресурсів задля визначення рівня інноваційності понятійного апарату, що використовується для дослідження проблематики управлінського обліку.