ЗАСАДИ ФУНКЦІОНУВАННЯ БЮДЖЕТНОЇ СИСТЕМИ В УМОВАХ ВДОСКОНАЛЕННЯ КАЗНАЧЕЙСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ БЮДЖЕТІВ УКРАЇНИ - Коваль, Віктор Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Обґрунтовано засади підвищення ефективності функціонування бюджетної системи через удосконалення казначейського обслуговування бюджетних коштів. Визначені особливості розвитку казначейського обслуговування бюджетних коштів та впливу на процес взаємовідносин органів казначейства з розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів в умовах бюджетного реформування.