СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ “КРАДІЖКА”: ОБЛІКОВО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - Кузьмін, Дмитро Леонідович; Заєць, І. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто, проаналізовано та уточнено економічну сутність поняття “крадіжка”, а також здійснено порівняння трактування даної категорії на законодавчому рівні зарубіжних країн.