СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЇЇ ЗНАЧЕННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Якимчук, Тетяна Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано та узагальнено сутність соціально-економічної ефективності підприємства, існуючих концептуальних підходів встановлення соціально-економічної справедливості, а також визначено її значення в сучасних умовах