АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКГО ОБЛІКУ ПОТОЧНИХ БІОЛОГІЧНИХ АКТИВІВ ТВАРИННИЦТВА - Клименко, О. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено основні актуальні питання з бухгалтерського обліку біологічних активів тваринництва,наведено їх критичний аналіз.