МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ В ЕКОНОМІЧНОМУ АНАЛІЗІ - Зоріна, Олена Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Розкрито та обґрунтовано основні методологічні підходи в економічного аналізу та запропоновані їх додаткові елементи.