ЕКОНОМІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ АПК В СИСТЕМІ МІЖГАЛУЗЕВИХ ЗВ'ЯЗКІВ - Узунова, Ніна Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Представлено економічні умови розвитку АПК в системі міжгалузевих зв'язків економіки АР Крим і формах приватного господарювання. Виконана оцінка ускладненого стану міжгалузевих зв'язків в системі АПК, формах організації виробництва, реалізація яких забезпечить підвищення ефективності господарської діяльності всіх підсистем економіки АР Крим