РОЗРАХУНКИ ПІДПРИЄМСТВА: ПОРІВНЯННЯ СТАНУ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В РЕСПУБЛІЦІ БІЛОРУСЬ, УКРАЇНІ ТА РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ - Гойло, Наталія Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано та систематизовано напрями досліджень в дисертаційних роботах, присвячених питанням удосконалення системи розрахунків підприємства, що дозволило окреслити перспективні напрями подальших наукових досліджень.