ФОРМУВАННЯ ТЕОРІЇ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ КРІЗЬ ПРИЗМУ ТЕОРІЇ ПІДПРИЄМСТВ - Глущук, Олена Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Доведено необхідність формування теорії неплатоспроможності суб’єктів господарювання та визначено елементи цієї теорії в основних теоріях підприємств.