АМОРТИЗАЦІЯ НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ: ОБЛІК ТА ОПОДАТКУВАННЯ - Бондар, Микола Іванович; Бабіч, Віталій Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Проаналізовано методику нарахування амортизації основних засобів, інших необоротних матеріальних активів та нематеріальних активів за нормами податкового законодавства і згідно з нормативними документами з бухгалтерського обліку та визначені шляхи їх гармонізації.