ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ФОРМУВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ - Богданова, Жанетта Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Досліджено теоретичні та методичні основи формування в бухгалтерському обліку інформації про витрати туристичних підприємств. Також визначено склад собівартості туристичного продукту та порядок облікового відображення понесених витрат туристичним оператором.