МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ДІАГНОСТИКИ КРИЗОВОГО СТАНУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ - Нусінов, В. Я.; Буркова, Л. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2011)
Запропонована класифікація активів за ступенем ліквідності та пасивів за терміновістю їх погашення, а також методичні основи діагностики кризи підприємства